Sundhedsboost

Sundhedsboost

HOLDSTART
Onsdag d. 6. januar 2021 kl. 19.20-20.30
Forløbet finder sted i vores træningslokale på Posthusvej 6 i Balling.

Tilmeld dig forløbet her

BOOST DIN SUNDHED
Dette er et 6 ugers forløb, hvor du introduceres til forskellige bevægelsesformer, som yoga, styrketræning, udendørs træning mm.

Forløbet indeholder desuden informationer om livsstil og sundhed, som forhåbentlig kan blive til inspiration i din hverdag.

Der er et tema knyttet til hver lektion af i alt 1 time og 10 min. varighed, hvor tiden vil være fordelt nogenlunde ligeligt mellem bevægelse og information. Der vil blive udleveret opskrifter og en lille smagsprøve, som forhåbentlig også kan puste liv i din generelle sundhed.

Det er også et forløb, hvor der lægges op til, at hver enkelt deltager, ræsonnerer over mål og forventninger med og til forløbet. På den måde er det lettere at mærke sin egen motivation, uanset om målet og forventningen er af større eller mindre karakter.

Der vil være udfordringer mellem lektionerne, som du kan tage op eller lade være, alt efter dine ønsker og din motivation for forandring. Men se det som en mulighed for inspiration til nye gode vaner i dit liv, og en mulighed for superviseret forandring i forhold til din personlige sundhedsmæssige udfordring.

Praktisk: Mød op i træningstøj, som du kan bruge både inde og ude (fodtøj til hhv. indendørs og udendørs brug). Og medbring en overtrækstrøje, så du kan holde varmen efter træningen, mens du lytter til det lille oplæg. Hvis du er i besiddelse af et aktivitetsur, så medbring endelig også dette.

Med i det 6 ugers forløb er 3 vejninger på Tanita-vægten, som måler kropssammensætning og dermed fortæller mere om din vægt og sundhed end din badevægt. Det er naturligvis frivilligt, om du har lyst at benytte dig af denne mulighed!

Ønsker du nærmere uddybning, er du velkommen til at kontakte Ida på tlf. 60883386 eller ida@fysiocaresalling.dk