Behandling

Behandling

I FysioCareSalling tilbyder vi forskellige tilgange til din behandling.

Fælles for dem alle er, at vi tænker hele dig, din krop og din livssituation ind, når vi påbegynder et forløb.

Vi tager os derfor tid til at stille nogle spørgsmål, du måske ikke er vant til at skulle svare på. Vi spørger naturligvis ind til smerter og bevægeindskrænkninger, hvis det er relevant. Men du vil muligvis også skulle svare på spørgsmål i relation til dine kostvaner, motionsvaner, søvnvaner og fordøjelse. Disse svar har betydning for, hvilken behandling vi anbefaler. Det er også vigtigt, at vi sammen finder ud af, hvad vi kan forvente af hinanden. Dertil målrettes din behandling.

Vi tilbyder følgende behandlinger på klinikken:

Fysioterapi-behandling der som udgangspunkt fokuserer på og behandler din smerte og/eller funktionsnedsættelse.

Kraniosakralterapi som er en blid behandlingsform, som har fokus på dit nervesystem, og med blide teknikker retter din krop, så du opnår en balance i kroppen. Herved er betingelserne for restitution optimale.

Sundhedsrådgivning som har fokus på parametrene Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Søvn og Stress. Vi fokuserer på mange af dine vaner og din generelle livsstil.

Yogaterapi der har til formål at guide dig til mere ro og bedre kropsfornemmelse gennem rolige og restorative yogaøvelser samt afspænding.

Hvis du bliver forhindret i at møde op til den aftale, bedes du afbestille din tid senest 24 timer før. Det kan du gøre via den bekræftelsesmail, du modtager ved bookingen, eller du kan ringe/skrive på tlf. nr. 20459580