Behandling

I FysioCareSalling tilbyder jeg forskellige tilgange til din behandling.

Fælles for dem alle er, at jeg tænker hele din krop og din livssituation, når vi påbegynder et forløb sammen.

Jeg bruger ofte god tid til samtalen, når jeg fornemmer det giver mening. Jeg vil naturligvis stille spørgsmål omkring smerter og bevægeindskrænkninger, hvis det er relevant. Men du også tidligere/gamle skader kan være relevant.

Det er også vigtigt, at vi sammen får lavet en forventningsafstemning, så vi ved, hvad vi kan forvente af hinanden. Sammen skal finder den rette behandling for dig.

En stor del af et forløb hos her er, at du får den rette vejledning og guidning til, hvordan vi får skabt den forandring, du ønsker.

Jeg tilbyder følgende behandlingstilgange:

Fysioterapi behandling

Kraniosakralterapi

Fysioterapi-Salling-fysioterapauter-FysiocareSalling

Lægehenvisning og tilskud

Har du fået en henvisning fra din læge, har jeg mulighed for at hente den, og på den måde samarbejde med din lægefaglige behandler omkring din problemstilling. Henvisning er ikke et krav for behandlingen.

Ønsker du at benytte din sundhedsforsikring, skal du være opmærksom på at de oftest forlanger en lægehenvisning. Desuden skal du være opmærksom på at de økonomisk kun dække dele af behandlingen hos os. Dette skyldes, at behandlingen varer ca. 60 min. Det betyder, at du får en rolig og dybdegående behandling, og vi får mulighed for at sætte os grundigt ind i din problemstilling.

Er du medlem af “Danmark”, får du tilskud til fysioterapeutisk behandling og træning, når der foreligger en sundhedsfaglig vurdering.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.