Fysioterapi

Fysioterapi

Når du bestiller tid hos os, danner vi os først et indtryk af din situation, og lægger en plan for dig. I vores tilgang til din problematik tænker vi på hele dig, din krop og din livssituation ind, når vi påbegynder et forløb.

Den første konsultation vil derfor bestå af både samtale og en grundig undersøgelse. Vi tager os god tid til denne samtale. Vi spørger naturligvis ind til smerter og bevægeindskrænkninger, hvis det er relevant. Men du vil muligvis også skulle svare på spørgsmål i relation til dine kostvaner, motionsvaner, søvnvaner og fordøjelse. Disse svar har betydning for, hvilken behandling vi anbefaler. Det er også vigtigt, at vi sammen finder ud af, hvad vi kan forvente af hinanden. Dertil målrettes din behandling.

Opfølgning hjemme eller med holdtræning

De fleste behandlinger giver de bedste resultater, når du følger op med de hjemmeøvelser, du får hos os.

Hvis din behandling kræver et længere træningsforløb, anbefaler vi, at du deltager på et af vores hold. De er tilrettelagt efter netop den slags træning, vores behandlinger lægger op til – og du får vejledning til at udføre øvelserne og gennemføre træningsforløbet under hensyntagen til dit øvrige behandlingsforløb.

Læs mere om holdtræning

Bestil tid hér
Uforklarlige smerter