Fysioterapi

Behandling

Når du bestiller tid hos os, bruger vi den tid, det kræver, at få indblik i din situation og tilegne os tilstrækkelig viden til at planlægge den rette behandling for dig. Den første konsultation vil derfor bestå af både samtale og en grundig undersøgelse.

I de fleste tilfælde kræver behandlingen opfølgning i form af hjemmeøvelser. Du må derfor være indstillet på selv at skulle gøre noget af arbejdet.

I andre tilfælde kræver det et længerevarende træningsforløb. Vi anbefaler i disse tilfælde, at du deltager på et af vores hold. Her får du tilstrækkelig med vejledning til at udføre og gennemføre træningsforløbet. Læs mere om holdene under fanen holdtræning i menuen.

Har du fået en henvisning fra din egen læge, har vi mulighed for at hente denne, og på den måde samarbejde med ham eller hende omkring din problemstilling. Henvisning er dog ikke et krav for behandlingen.

Ved første besøg bedes du medbringe dit gule sygesikringskort. Desuden bedes du medbringe et lagen el.lign. som underlag til briksen til hver behandling.

Er du medlem af “danmark”, har du ret til tilskud til behandling og træning (dog ikke babysvømning). Vi tilbyder at sende din regning til “danmark”. Du kan bestille en tid på tlf. 20459580 hver dag kl. 8.00-9.00 eller kl. 13.00-13.30

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book en tid her

Vi må i øjeblikket ikke stille online booking til rådighed for vores kunder da vi er pålagt visse restriktioner i forbindelse med Coronavirus.

Kontakt os på elsebeth@fysiocaresalling.dk eller tlf. 20459580 for mere info.