Fysioterapi

Fysioterapi

Når du bestiller tid hos os, bruger vi den tid, det kræver, at få indblik i din situation og tilegne os tilstrækkelig viden til at planlægge den rette behandling for dig. Den første konsultation vil derfor bestå af både samtale og en grundig undersøgelse.

Du kan bestille tid her

I de fleste tilfælde kræver behandlingen opfølgning i form af hjemmeøvelser. Du må derfor være indstillet på selv at skulle gøre noget af arbejdet.

I andre tilfælde kræver det et længerevarende træningsforløb. Vi anbefaler i disse tilfælde, at du deltager på et af vores hold. Her får du tilstrækkelig med vejledning til at udføre og gennemføre træningsforløbet. Læs mere om holdene under fanen holdtræning i menuen.

Har du fået en henvisning fra din egen læge, har vi mulighed for at hente denne, og på den måde samarbejde med ham eller hende omkring din problemstilling. Henvisning er dog ikke et krav for behandlingen.

Er du medlem af “danmark”, ydes der tilskud til fysioterapeutisk behandling og træning (dog ikke babysvømning).

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvis du bliver forhindret i at møde op til den aftale, bedes du afbestille din tid senest 24 timer før. Det kan du gøre via den bekræftelsesmail, du modtager ved bookingen, eller du kan ringe/skrive på tlf. nr. 20459580