Fysioterapi

Fysioterapi

Når du bestiller tid hos os, danner vi os først et indtryk af din situation, og lægger en plan for dig. I vores tilgang til din problematik tænker vi på hele dig, din krop og din livssituation ind, når vi påbegynder et forløb.

Den første konsultation vil derfor bestå af både samtale og en grundig undersøgelse. Vi tager os god tid til denne samtale. Vi spørger naturligvis ind til smerter og bevægeindskrænkninger, hvis det er relevant. Men du vil muligvis også skulle svare på spørgsmål i relation til dine kostvaner, motionsvaner, søvnvaner og fordøjelse. Disse svar har betydning for, hvilken behandling vi anbefaler. Det er også vigtigt, at vi sammen finder ud af, hvad vi kan forvente af hinanden. Dertil målrettes din behandling.

Du kan bestille tid her

Opfølgning hjemme eller med holdtræning

De fleste behandlinger giver de bedste resultater, når du følger op med de hjemmeøvelser, du får hos os.

Hvis din behandling kræver et længere træningsforløb, anbefaler vi, at du deltager på et af vores hold. De er tilrettelagt efter netop den slags træning, vores behandlinger lægger op til – og du får vejledning til at udføre øvelserne og gennemføre træningsforløbet under hensyntagen til dit øvrige behandlingsforløb.

Læs mere om holdtræning

Lægehenvisning og tilskud

Har du fået en henvisning fra din læge, har vi mulighed for at hente den, og på den måde samarbejde med din lægefaglige behandler omkring din problemstilling. Henvisning er ikke et krav for behandlingen.

Ønsker du at benytte din sundhedsforsikring, skal du være opmærksom på at de oftest forlanger en lægehenvisning. Desuden skal du være opmærksom på at de økonomisk kun dække dele af behandlingen hos os. Dette skyldes, at vores behandlinger varer 45-60 min. Det betyder, at du får en rolig og dybdegående behandling, og vi får mulighed for at sætte os grundigt ind i din problemstilling.

Er du medlem af “Danmark”, får du tilskud til fysioterapeutisk behandling og træning, hvis din læge anbefaler det. Det kræver ikke nogen henvisning at få tilskud fra “Danmark”.

Vi glæder os til at hjælpe dig.