Rygtræning

Rygtræning

TRÆNING ONLINE

Træningen foregår normalt i vores lokaler på Posthusvej 6 i Balling. I øjeblikket foregår træningen dog online, så du bedst kan passe bedst mulig på dig selv. Når du tilmelder dig, får du et link, som du kan bruge til at logge på med, når jeg går live.

Træningen vil foregå 2 gange i ugen mandag og torsdag kl. 10.00-10.30

HOLDSTART

Mandag d. 4. maj 2020 kl. 10.00-10.30

Sidste gang torsdag d. 25. juni.

Du tilmelder dig forløbet ved at kontakte Elsebeth på tlf. 20459580 eller elsebeth@fysiocaresalling.dk.

Prisen for online ryg og nakke 16 gange er 68o kr. og betales via MobilePay til nr. 65269 ved tilmelding.

Der vil i træningen blive fokuseret både på lænderyg og øvre ryg, men du vil også få øvelser for nakke og skulder. Træningen tilrettelægges, som altid, efter deltagernes behov. Derfor vil indholdet afhænge af, hvad behov deltagerne har.

Du kan have glæde af at gå på vores rygtræning, hvis du har:

  • gentagne hold i ryggen
  • fået konstateret en diskusprolaps
  • slidgigt i ryggen
  • lettere gener i ryggen

Har du spørgsmål til forløbet, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

*   “danmark” yder normalt tilskud til holdtræning, men desværre ikke til online træning.

OBS! Vi tilbyder vi desværre ikke dette forløb i foråret 2020, men glæder os til at tilbyde dig det igen til efteråret.

Forløber over 8 træninger. Her gennemgåes blandt andet kendskab til ryggens opbygning og funktion, og de grundlæggende øvelser særlig for de indre rygmuskler læres.

Vi forventer, at du deltager i flest mulige træninger, da du bliver præsenteret for nye emner og nye øvelser nye øvelser til hver lektion. Det betyder, at du går glip af elementer i rygtræningen, hvis du springer en eller flere træninger over.

Mange af øvelserne udføres liggende på gulvet på en måtte eller siddende på en stol, og niveauet er så alle kan være med.

Holdet træner mandag kl. 16.00 – 16.55 i FysioCareSallings træningslokale Posthusvej 6, Balling.

Vi anbefaler at du får en individuel undersøgelse inden opstart af træningen, så jeg kender til dine problematikker inden opstart. Der tilbydes også en afsluttende samtale efter forløbet, samt en opfølgning 2-3 mdr. efter forløbet.

Prisen for deltagere, som ikke er medlem af “danmark”, er 1480 kr. for 8 gange inkl. individuel undersøgelse og samtaler.

Hvis du er medlem af sygeforsikring “danmark”, betaler du 115 kr. pr. gang, og får refunderet 50%.

Elsebeth er instruktør på holdet. Du kan tilmelde dig ved at skrive til hende på elsebeth@fysiocaresalling.dk eller ringe på tlf. 20459580

OBS! I foråret 2020 tilbydes dette forløb kun online.

Kan du deltage på når du har gennemgået grundforløbet. Formålet med træningen er at vedligeholde de fuktioner du har opnået på Ryghold 1.

På dette hold kommer du, når det passer dig, og betaler kun for de gange du deltager i træningen. Du køber et klippekort med 10 klip (se prisen under Priser i hovedmenuen), eller betaler fra gang til gang. Denne løsning gælder, hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark”.

Holdet træner hver mandag kl. 17 – 17.55 i FysioCareSallings træningslokale, Posthusvej 6, Balling.

Hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark”, betaler du 115 kr. pr. gang og får refunderet 50 %

Er du ikke medlem af sygeforsikringen “danmark”, køber du et klippekort med 10 klip til 850 kr. Du bruger naturligvis kun klip de gange du deltager til træningen.

Ida er instruktør på holdet, og du kan tilmelde dig ved at skrive til hende på ida@fysiocaresalling.dk eller ringe på tlf. 60883386

Få lindret dine smerter i ryggen

Med rygtræning hos FysioCareSalling vil du opleve, at øvelserne der udøves, med henblik på at lindre smerterne i ryggen er til stor hjælp for ens livskvalitet og hverdag. Hos FysioCareSalling går vi nemlig op i, at rygtræningen skal foregå på en sjov og effektiv måde. Målsætningen for rygtræningen er, at dine smerter i ryggen enten mindskes eller til en vis grad forsvinder helt. I forbindelse med rygtræningen, vil du også blive introduceret for smarte øvelser, som kan laves derhjemme. På den måde får du de rette redskaber til helt eller delvist at fjerne smerter i ryggen.

Tilmelding til holdet

Vi må i øjeblikket ikke stille online booking til rådighed for vores kunder da vi er pålagt visse restriktioner i forbindelse med Coronavirus.

Kontakt os på elsebeth@fysiocaresalling.dk eller tlf. 20459580 for mere info.