Rygtræning

Rygtræning

TRÆNING
Til træningen vil der ,som udgangspunkt, blive fokuseret på lænden og bækkenet, men også på din fodstilling, den øvre ryg og vejrtrækningen, der alt sammen kan have betydning for dine rygsmerter.

Under det 12 ugers lange forløb vil du få:
– små lette øvelser, du kan gøre i hverdagen
– 12 x 1 times træningen med fokus på både smidighed, stabilitet og muskelstyrke.
– kendskab til ryggens opbygning og mulige årsager til dine rygsmerter.

Træningen foregår i vores lokaler på Posthusvej 6 i Balling.

HOLDSTART

Ryghold 1

Torsdag d. 2. september kl. 16.30-17.30
Sidste gang torsdag d. 25/11 (vi holder ferie i uge 42)

Prisen er 1200 kr. for 12 gange*.

For at få det optimale ud af forløbet, bør vi kende til din problematik. Derfor beder vi dig booke en tid til en individuel samtale og undersøgelse her

Tilmeld dig rygholdet her eller ved at kontakte Elsebeth på elsebeth@fysiocaresalling.dk eller tlf. 20459580

Ryghold 2, som er vores fortsætterhold, finder du længere nede på siden.

Du kan have glæde af at gå på vores rygtræning, hvis du har:

  • gentagne hold i ryggen
  • ondt i ryggen eller føler dig svag i ryggen.
  • fået konstateret en diskusprolaps
  • slidgigt i ryggen

*”danmark” yder tilskud til holdtræning, hvis egen læge vurderer at træning vil afhjælpe dine problemer. (Lægehenvisning er ikke et krav)

Ryghold 1

Forløber over 10 træninger. Her gennemgåes blandt andet kendskab til ryggens opbygning og funktion, og de grundlæggende øvelser særlig for de indre rygmuskler læres.

Vi forventer, at du deltager i flest mulige træninger, da du bliver præsenteret for nye emner og nye øvelser nye øvelser til hver lektion. Det betyder, at du går glip af elementer i rygtræningen, hvis du springer en eller flere træninger over.

Mange af øvelserne udføres liggende på gulvet på en måtte eller siddende på en stol, og niveauet er så alle kan være med.

Holdet træner torsdag kl. 16.30 – 17.25 i FysioCareSallings træningslokale Posthusvej 6 i Balling.

Vi anbefaler at du får en individuel undersøgelse inden opstart af træningen, så jeg kender til dine problematikker inden opstart. Der tilbydes også en afsluttende samtale efter forløbet, samt en opfølgning 2-3 mdr. efter forløbet.

Ryghold 2

Kan du deltage på når du har gennemgået grundforløbet. Formålet med træningen er at vedligeholde de funktioner, du har opnået på Ryghold 1.

På dette hold kommer du, når det passer dig, og betaler kun for de gange du deltager i træningen. Du køber et klippekort med 10 klip (se prisen under Priser i hovedmenuen), eller betaler fra gang til gang. Denne løsning gælder, hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark”.

Holdet træner hver mandag kl. 17.00 – 17.55 i FysioCareSallings træningslokale, Posthusvej 6 i Balling.

Køb dit klippekort til ryghold 2 her

og book din plads på ryghold 2 her

Hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark”, får du refunderet 50 %

Få lindret dine smerter i ryggen

Med rygtræning hos FysioCareSalling vil du opleve, at øvelserne der udøves, med henblik på at lindre smerterne i ryggen er til stor hjælp for din livskvalitet og hverdag. Hos FysioCareSalling går vi nemlig op i, at rygtræningen skal foregå på en sjov og effektiv måde. Målsætningen for rygtræningen er, at dine smerter i ryggen reduceres eller forsvinder. I forbindelse med rygtræningen, vil du også blive introduceret for smarte øvelser, som kan laves derhjemme. På den måde får du de rette redskaber til helt eller delvist at fjerne smerter i ryggen.