Rygtræning

Rygtræning

TRÆNING
Til træningen vil der blive fokuseret både på lænderyg og øvre ryg. Der vil dog uanset deltagerne behov blive undevist i, hvordan du lærer at bevæge ryggen og aktivere dens muskler hensigtsmæssigt. Hvilke øvelser vi benytter os af, afhænger af deltagernes individuelle behov.

Træningen foregår i vores lokaler på Posthusvej 6 i Balling.

HOLDSTART

Ryghold 1
Torsdag d. 7. januar 2020 kl. 16.30-17.25
Sidste gang torsdag d. 18. marts.

Prisen er 850 kr. for 10 gange*. 

Tilmeld dig forløbet her eller ved at kontakte Elsebeth på elsebeth@fysiocaresalling.dk eller tlf. 20459580

Book din plads på ryghold 1 her, hvis du har klippekort.

Ryghold 2, som er vores fortsætterhold, finder du længere nede på siden.

Du kan have glæde af at gå på vores rygtræning, hvis du har:

  • gentagne hold i ryggen
  • ondt i ryggen eller føler dig svag i ryggen.
  • fået konstateret en diskusprolaps
  • slidgigt i ryggen

*”danmark” yder tilskud til holdtræning, hvis egen læge vurderer at træning vil afhjælpe dine problemer. (Lægehenvisning er ikke et krav)

Ryghold 1

Forløber over 10 træninger. Her gennemgåes blandt andet kendskab til ryggens opbygning og funktion, og de grundlæggende øvelser særlig for de indre rygmuskler læres.

Vi forventer, at du deltager i flest mulige træninger, da du bliver præsenteret for nye emner og nye øvelser nye øvelser til hver lektion. Det betyder, at du går glip af elementer i rygtræningen, hvis du springer en eller flere træninger over.

Mange af øvelserne udføres liggende på gulvet på en måtte eller siddende på en stol, og niveauet er så alle kan være med.

Holdet træner torsdag kl. 16.30 – 17.25 i FysioCareSallings træningslokale Posthusvej 6 i Balling.

Vi anbefaler at du får en individuel undersøgelse inden opstart af træningen, så jeg kender til dine problematikker inden opstart. Der tilbydes også en afsluttende samtale efter forløbet, samt en opfølgning 2-3 mdr. efter forløbet.

Ryghold 2

Kan du deltage på når du har gennemgået grundforløbet. Formålet med træningen er at vedligeholde de funktioner, du har opnået på Ryghold 1.

På dette hold kommer du, når det passer dig, og betaler kun for de gange du deltager i træningen. Du køber et klippekort med 10 klip (se prisen under Priser i hovedmenuen), eller betaler fra gang til gang. Denne løsning gælder, hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark”.

Holdet træner hver mandag kl. 17.00 – 17.55 i FysioCareSallings træningslokale, Posthusvej 6 i Balling.

Køb dit klippekort til ryghold 2 her

og book din plads på ryghold 2 her

Hvis du er medlem af sygeforsikringen “danmark”, får du refunderet 50 %

Få lindret dine smerter i ryggen

Med rygtræning hos FysioCareSalling vil du opleve, at øvelserne der udøves, med henblik på at lindre smerterne i ryggen er til stor hjælp for ens livskvalitet og hverdag. Hos FysioCareSalling går vi nemlig op i, at rygtræningen skal foregå på en sjov og effektiv måde. Målsætningen for rygtræningen er, at dine smerter i ryggen enten mindskes eller til en vis grad forsvinder helt. I forbindelse med rygtræningen, vil du også blive introduceret for smarte øvelser, som kan laves derhjemme. På den måde får du de rette redskaber til helt eller delvist at fjerne smerter i ryggen.