Palliativ behandling

Palliativ behandling

Palliativ behandling er lindrende behandling ved kroniske problemer, som er med til at forkorte livet. Kronisk sygdom, som f.eks. kol, hjerteproblemer eller kræft, kan medføre smerter eller funktionsnedsættelse. Det fylder meget, når man i forvejen er kronisk syg – og det kan gøre hverdagen besværlig.

Jeg kan hjælpe dig med at få en hverdag til at fungere, så du selv kan klare de ting, du gerne vil. Behandlingen er uden medicin, da vi arbejder med de ting, som medicin ikke kan lindre.

Hvornår har man gavn af palliativ behandling?

Sygdom af længere varighed gør kroppen stiv, og der kan være ting, man ikke længere kan klare selv. Palliativ behandling kan afhjælpe f.eks.:

  • spændinger og smerter, som ikke forårsages af en akut tilstand
  • besværet vejrtrækning
  • væske i kroppen
  • generel funktionsnedsættelse

Ring eller book en konsultation

Ofte ved man ikke helt, om denne type behandling er det rigtige. Book en konsultation hos Birgitte Hummelmose online herunder, eller ring på tlf. 20459580 eller tlf. 28962474 og spørg efter Birgitte.

Når jeg hører din sygdomshistorie, kan jeg ofte gennemskue, hvad problematikken kan være. Jeg fjerner ikke årsagen til din problematik, men afhjælper generne, og giver dig din funktionsevne tilbage.

Kan udføres i hjemmet mod tillæg.

Uforklarlige smerter

Del siden, vælg din platform!