Såler

Vores fødder er vores fundament. Er fundamentet skævt, har kroppen ikke de bedste betingelser for at fungere. Derfor kan uhensigtsmæssig fodstilling giver smerter og/eller overbelastning flere steder i kroppen.

Jeg tilbyder specialfremstillende såler. Konceptet hedder Supersole og er udbredt i både i Danmark, Norge, Sverige Tyskland og Spanien. Sålerne har til formål at rette på fodens stilling og øge stødabsorbering.

Du kan have gavn af sålerne, hvis du:

Smerter i hofte, knæ og ryg kan skyldes uhensigtsmæssig fodstilling. Dette kræver yderligere undersøgelse.

Sålerne bliver fremstillet netop til dine fødder og kan lægges i de sko du bruger dagligt. Du får sålerne med hjem samme dag, og prøver dem i en periode. Hvis de ikke helt passer, tilretter jeg dem. Er sålerne ikke noget for dig, tilbyder jeg at tage dem retur.

 Pris for sålerne er 775 kr. hertil skal tillægges en konsultation til at fremstille sålerne.

Sålens betydning for fødderne

Sålen i skoen spiller en stor rolle, når man benytter sig af en forkert sål, kan det betyde overbelastning. Ved at benytte en fodvenlig sål, kan du ved blot at indsætte sålen i dine sko opleve, at din gågang forbedres markant. Det smarte ved at benytte sig af en sål, er at man samtidig med, at man går i sine yndlingssko kan forbedre sine vilkår for fødderne en del.