Sundhedsboost

Detter er et forløb, hvor du introduceres til forskellige bevægelsesformer, som yoga, styrketræning, udendørs træning mm.

Derudover indeholder forløbet informationer om livsstil og sundhed, som forhåbentlig kan blive til inspiration i din hverdag.

Der er et tema knyttet til hver lektion af i alt 1 time og 25 min. varighed, hvor tiden vil være fordelt nogenlunde ligeligt ml. bevægelse og information. Der vil blive serveret en lille smagsprøve, som forhåbentlig også kan være et frisk pust til din sundhed.

Det er også et forløb, hvor der lægges op til, at hver enkelt deltager, ræsonnerer over mål og forventninger med og til forløbet. På den måde er det lettere at mærke sin egen motivation, uanset om målet og forventningen er af større eller mindre karakter. 

Der vil være udfordringer mellem lektionerne, som du kan tage op eller lade være, alt efter dine ønsker og din motivation for forandring. Men se det som en mulighed for inspiration til nye gode vaner i dit liv.

Der er én lektion i ugen i 8 uger, og næste forløb starter onsdag d. 7. august 2019. Sidste gang er onsdag d. 25. september 2019.

Tidspunkt: Onsdag kl. 18.00-19.25

Praktisk: Mød op i træningstøj, som du kan bruge både inde og ude (fodtøj til hhv. indendørs og udendørs brug). Og medbring en overtrækstrøje, så du kan holde varmen efter træningen, mens du lytter til det lille oplæg.

 

Du tilmelder dig hos ida på ida@fysiocaresalling.dk eller tlf. 60883386.

Du kan se priser her: https://fysiocaresalling.dk/priser