Rygtræning

Vi oplever, at mange af de personer, vi behandler for rygproblemer, har svært ved at udføre de hjemmeøvelser, de får med hjem efter en behandling. Derfor opfordrer vi til at deltage på vores ryghold. Formålet med træningen er at få en forståelse for, hvorfor smerterne opstår, hvilke bevægelser ryggen er i stand til at udføre og genlære disse bevægelser samt træner både de indre og ydre muskler, der støtter omkring ryggen. Det giver kroppen de optimale betingelser. 

Du kan have glæde af at gå på vores ryghold, hvis du har:

 

Ryghold 1 - grundforløbet 

forløber over 8 træninger. Her gennemgåes blandt andet kendskab til ryggens opbygning og funktion, og de grundlæggende øvelser særlig for de indre rygmuskler læres. 

Vi forventer, at du deltager i flest mulige træninger, da du bliver præsenteret for nye emner og nye øvelser nye øvelser til hver lektion. Det betyder, at du går glip af elementer i rygtræningen, hvis du springer en eller flere træninger over. 

Mange af øvelserne udføres liggende på gulvet på en måtte eller siddende på en stol, og niveauet er så alle kan være med. 

Holdet træner mandag kl. 16.00 - 16.55 i FysioCareSallings træningslokale Posthusvej 6, Balling.

Vi anbefaler at du får en individuel undersøgelse inden opstart af træningen, så Elsebeth kender til dine problematikker inden opstart. Der tilbydes også en afsluttende samtale efter forløbet, samt en opfølgning 2-3 mdr. efter forløbet. 

Prisen for deltagere, som ikke er medlem af "danmark", er 1480 kr. for 8 gange inkl. individuel undersøgelse og samtaler. 

Hvis du er medlem af sygeforsikring "danmark", betaler du 115 kr. pr. gang, og får refunderet 50%. 

Klinikken flere forløb om året med opstart i uge 2, uge 12, uge 34 samt i uge 43

Elsebeth er instruktør på holdet. Du kan tilmelde dig ved at skrive til hende på elsebeth@fysiocaresalling.dk eller ringe på tlf. 20459580

 

Ryghold 2 - vedligeholdelse

kan du deltage på når du har gennemgået grundforløbet. Formålet med træningen er at vedligeholde de fuktioner du har opnået på Ryghold 1. 

På dette hold kommer du, når det passer dig, og betaler kun for de gange du deltager i træningen. Du køber et klippekort med 10 klip (se prisen under Priser i hovedmenuen), eller betaler fra gang til gang. Denne løsning gælder, hvis du er medlem af sygeforsikringen "danmark". 

Holdet træner hver mandag kl. 17 - 17.55 i FysioCareSallings træningslokale, Posthusvej 6, Balling. 

Hvis du er medlem af sygeforsikringen "danmark", betaler du 115 kr. pr. gang og får refunderet 50 %

Er du ikke medlem af sygeforsikringen "danmark", køber du et klippekort med 10 klip til 850 kr. Du bruger naturligvis kun klip de gange du deltager til træningen. 

Ida er instruktør på holdet, og du kan tilmelde dig ved at skrive til hende på ida@fysiocaresalling.dk eller ringe på tlf. 60883386

 

Få lindret dine smerter i ryggen

Med rygtræning hos FysioCareSalling vil du opleve, at øvelserne der udøves, med henblik på at lindre smerterne i ryggen er til stor hjælp for ens livskvalitet og hverdag. Hos FysioCareSalling går vi nemlig op i, at rygtræningen skal foregå på en sjov og effektiv måde. Målsætningen for rygtræningen er, at dine smerter i ryggen enten mindskes eller til en vis grad forsvinder helt. I forbindelse med rygtræningen, vil du også blive introduceret for smarte øvelser, som kan laves derhjemme. På den måde får du de rette redskaber til helt eller delvist at fjerne smerter i ryggen.