Rygtræning

Vi oplever, at mange af de personer, vi behandler for rygproblemer, har svært ved at udføre de hjemmeøvelser, de får med hjem efter en behandling. Derfor opfordrer vi til at deltage på vores ryghold. Formålet med undervisningen er at få en forståelse for, hvilke bevægelser ryggen er i stand til at udføre og genlære disse bevægelser, så ryggen får de optimale betingelser og dermed ikke giver "lyd" i form af smerter eller stivhed.

Du kan have glæde af at gå på vores ryghold, hvis du har:

 

Ryghold 1 - grundforløbet 

forløber over 10 træninger. Her gennemgåes pricipperne bag træningen, kendskab til ryggens opbygning og funktion, og de grundlæggende øvelser læres. 

Vi forventer, at du deltager i flest mulige træninger, da nye øvelser præsenteres hver gang. Det betyder, at du går glip af elementer i rygtræningen, hvis du springer en eller flere træninger over. 

Mange af øvelserne udføres liggende på gulvet på en måtte, og niveauet er så alle kan være med. 

Holdet træner torsdag kl. 16.00 - 16.55 i FysioCareSallings træningslokale Posthusvej 6, Balling.

Prisen for deltagere, som ikke er medlem af "danmark", er 800 kr. for 10 gange.

Hvis du er medlem af sygeforsikring "danmark", betaler du 110 kr. pr. gang, og får refunderet 50%. 

Klinikken kører to forløb om året med opstart i medio januar og ultimo september. 

Elsebeth er instruktør på holdet. Du kan tilmelde dig ved at skrive til hende på elsebeth@fysiocaresalling.dk eller ringe på tlf. 20459580

 

Ryghold 2 - vedligeholdelse

kan du deltage på når du har gennemgået grundforløbet. Formålet med træningen er at vedligeholde de fuktioner du har opnået på Ryghold 1. 

På dette hold kommer du, når det passer dig, og betaler kun for de gange du deltager i træningen. Du køber et klippekort med 10 klip (se prisen under Priser i hovedmenuen), eller betaler fra gang til gang. Denne løsning gælder, hvis du er medlem af sygeforsikringen "danmark". 

Holdet træner hver mandag kl. 17 - 17.55 i FysioCareSallings træningslokale, Posthusvej 6, Balling. 

Hvis du er medlem af sygeforsikringen "danmark", betaler du 110 kr. pr. gang og får refunderet 50 %

Er du ikke medlem af sygeforsikringen "danmark", køber du et klippekort med 10 klip til 700 kr. Du bruger naturligvis kun klip de gange du deltager til træningen. 

Ida er instruktør på holdet, og du kan tilmelde dig ved at skrive til hende på ida@fysiocaresalling.dk eller ringe på tlf. 60883386

 

Få lindret dine smerter i ryggen

Med rygtræning hos FysioCareSalling vil du opleve, at øvelserne der udøves, med henblik på at lindre smerterne i ryggen er til stor hjælp for ens livskvalitet og hverdag. Hos FysioCareSalling går vi nemlig op i, at rygtræningen skal foregå på en sjov og effektiv måde. Målsætningen for rygtræningen er, at dine smerter i ryggen enten mindskes eller til en vis grad forsvinder helt. I forbindelse med rygtræningen, vil du også blive introduceret for smarte øvelser, som kan laves derhjemme. På den måde får du de rette redskaber til helt eller delvist at fjerne smerter i ryggen.