Nakkehold

Jeg oplever, at mange af de personer jeg behandler for nakkeproblemer og/eller hovedpine har svært ved at udføre de hjemmeøvelser, de får med hjem efter en behandling. Derfor opfordrer jeg til at deltage på mit nakkehold. Formålet med undervisningen er at få en forståelse for, hvilke bevægelser vi er i stand til at udføre og genlære, så nakken får de optimale betingelser og dermed ikke giver "lyd" i form af smerter eller stivhed. 

Du kan have gavn af at deltage på mit nakkehold, hvis du har:

* OBS! Lider du af svimmelhed og hovedpine bør du dog undersøges hos egen læge, for at udelukke andre årsager til disse tilstande.

Under forløbet opnår du evnen til at sidde optimalt, hvilket for mange er den udløsende årsag til nakkesmerter og/eller hovedpine. Samtidig lærer du, hvordan du bevæge nakken optimalt, og hvilke øvelser, du kan lave, når hovedpinen melder sig.  

Nakkeholdet træner mandag kl 16.00 - 16.55 i mulitsalen i Pulsen

Prisen for 10 gange er 800 kr. Der ydes tilskud fra "danmark", hvis du er medlem. 

Klinikken kører to hold årligt med opstart medio januar og primo september. 

 

Fysioterapi rettet imod nakkesmerter

Hos FysioCare Salling er fysioterapien på nakkeholdene rettet imod at lindre dine nakkesmerter. Vi forebygger og sørger for, at dine nakkesmerter mindskes. Du vil herudover modtage gode råd og tips til, hvordan du i hverdagen kan gøre noget for at undgå nakkesmerterne.

Det siger kunderne

" Elsebeth udøver en stille og rolig intens træning, med udførlige instrukser og visninger af øvelser, hvor man får rørt muskler i nakke og lidt af ryggen. Hun er meget fokuseret og giver personlige øvelser til den enkelte. Jeg har lært at tænke på de ting, som belaster min nakke, så jeg kan forhindre spændinger og smerter. Jeg kan varmt anbefale Elsebeths nakketræning.