Efterfødsel

FysioCare Salling tilbyder træning til dig, der er på den anden side af en graviditet og fødsel. 

Både graviditet og fødsel er en hård omgang for kvindekroppen, og derfor har kroppen brug for genoptræning på samme måde som efter en operation eller en skade. Fysioterapi i forbindelse med efterfødsel er en god ide, da det er en god måde at få ro i kroppen på.  

Til efterfødselstræning træner vi hele kroppen - og alle kan være med. Træningen tilrettelægges så alle kan få udbytte af træningen. 

Der bliver særlig fokus på bækkenbunden samt bækken, mave og ryg. Senere i forløbet træner vi også konditionen.  

Holdet træner mandag kl. 11.30 - 12.40 i FysioCare Sallings træningslokale Posthusvej 6, Balling. Træningen ligger i forlængelse af babysvømning. 

 

Prisen for deltagere, som ikke er medlem af "danmark", er 950 kr. for 10 gange. Hvis du tilmelder dig babysvømning og efterfødselstræning får du hele forløbet til 1.550 kr. 

Hvis du er medlem af sygeforsikring "danmark" betaler du 130 kr. pr. gang og får 50% refunderet.

Ida er instruktør på holdet, og du tilmelder dig hos hende på tlf. 60883386 eller ida@fysiocaresalling.dk

 

Efterfødsel (forsætter)

Til dig, der tidligere har deltaget i efterfødselstræning, kan vi tilbyde et forsætter hold. Vi arbejder videre med træning, men du kan forvemte mere konditionstræning og der stilles større krav til deltagerne på forsætterholdet. 

Holdet træner tirsdag kl. 12.30-13.40 i FysioCare Sallings træningslokale Posthusvej 6. 

 

Prisen er 950 kr. for 10 gange. Hvis du tilmelder dig babysvømning og efterfødselstræning får de hele forløbet til 1.550 kr. 

Hvis du er medlem af sygeforsikring 'danmark' betaler du 130 kr. pr. gang og får 50% refunderet.

 

Ida er instruktør på holdet, og du tilmelder dig hos hende på tlf. 60883386 eller ida@fysiocaresalling.dk

 

Efterfødselstræningens betydning

Efterfødselstræningen hos FysioCare Salling er med til, at kroppen kommer tilbage til sin normale tilstand. Når der er holdtræning med efterfødsel, har du mulighed for at være social, sammen med andre kvinder som gennemgår det samme som en selv. Ved at gennemgå et efterfødselstræningsforløb, er du sikret en god og sund tilbagevenden. Efterfødselstræningen sørger nemlig for, at du ikke oplever overbelastning af kroppen, som kan medfølge en del skavanker.