Yoga

Yoga

HOLDSTART:

Onsdag d. 1. september 2021 kl. 18:00-19.00  Tilmelding

Tirsdag d. 7 september 2021 kl. 11:00-12:00  Tilmelding

STED:

Træningen foregår i vores træningslokale på Posthusvej 6,  Balling, 7860 Spøttrup 

INSTRUKTØR:

Birgitte Toft Hummelmose.

Kontakt: tlf. 28962574 eller mail: birgitte@fysiocaresalling.dk

YOGA – STYRKE, RO OG BALANCE

Yoga er for dig, som ønsker at finde styrke og smidighed kombineret med aktive åndedrætsøvelser, som vil bidrage til ro og balance. Gennem rolige og nøje udvalgte yogaøvelser, vil du også kunne opleve smertelindring netop på baggrund af de ovennævnte faktorer. Så uanset om du ønsker terapeutisk eller vedligeholdende effekt, vil yogaen bidrage til din sundhed både nu og i fremtiden.

Yoga virker afstressende og er derfor en oplagt måde at træne på, samtidig med, at du er tilstede i dig selv og mærker dine behov.

Intentionen med en yogapraksis kan variere fra person til person, så hver enkelt deltager vil få sin egen unikke oplevelse af sin praksis. Du vil opleve variation i både øvelsesvalget og intensiteten, så vi når omkring hele kroppen på flere måder.
Med yoga træner du din balance, styrke, bevægelighed samt din generelle kropsbevidsthed.

Jeg tager altid udgangspunkt i dig, som deltager på holdet, så du får den bedst mulige oplevelse og effekt af din yogapraksis. Min tilgang til yogaen er en blanding af de forskellige yogaformer, og vil variere efter deltagernes ønsker og behov – så også her, har jeg de terapeutiske briller på.

Alle er velkomne! Der kræves ingen erfaring med yoga, for at kunne deltage. Det betyder også, at du som deltager må udvise tålmodighed overfor dine med-yogier, så alle får en rar oplevelse af sin yogapraksis.  “Stretching the body is stretching the mind.”

Medbring gerne egen yogamåtte og evt. andet udstyr, hvis du har. Et tæppe og et par varme sokker er også en god idé at have i yogatasken.