Bassin

 

Træningen i varmtvandsbassin er for de, der har gavn af det varme vand og vandets opdrift, der virker vægtreducerende. Særlig personer med artrose (tidligere kendt som slidgigt) kan have gavn af træningen i varmtvandsbassin. Også gravide særlige i den sidste trimester har glæde af bassintræning. 

Vi beytter os af den modstand vandet giver os, når vi bevæger os i vandet. Vandets modstand svarer til vægte eller elastikker som vi benytter som modstand på land. 

Til træningen udnytter vi den turbulens, der skabes, når man bevæger sig rundt i vandet. Denne turbulens en et rigtig godt middel til at træne balance og stabilitet over et eller flere led - for eksempel ryggen, knæ, hofte eller fodled. 

I vandet træner vi med redskaber lavet af skum til at varriere og progrediere øvelserne med. 

 

Bassinholdene træner i wellness i Pulsen Stadion Allé 3, Balling følgende dage: 

 

Mandag kl. 18.00 - 18.50

Tirsdag kl.  9.00 - 9.50

torsdag kl. 8.00 - 8.50

 

Prisen for holdet er 700 kr. for et klippekort med 10 klip. 

Der klippes de gange, man kommer på holdet. Det betyder, at man ikke betaler de gange, hvor man måtte være forhindret i at deltage på holdet. Der ydes tilskud fra "danmark", hvis man er medlem. 

 

Træning i varmtvandsbassin i Salling

Vores varmtvandsbassintræning i Salling hjælper dig godt på vej til en bedre fysik. Vigtigheden af varmtvandsbassintræning for personer med gigt eller gravide er stor, udover at varmen fra vandet er med til at berolige sind og muskler, fungerer det også som en rigtig god træning.

Hos FysioCare Salling har vi gode faciliteter hvad angår træning i varmtvandsbassin i Salling. Du har også mulighed for at være social, da træningen i varmtvandsbassin foregår på hold.