Babysvømning

Babysvømning

TRÆNING
Babysvømning forgår i varmtvandsbassinet i Pulsen, Stadion Allé 3 i Balling.

HOLDSTART
Mandag d. 4. januar 2021 kl. 10.00-10.45.
OBS! OPSTARTEN ER DESVÆRRE UDSAT, TIL CORONA-RESTRIKTIONERNE IGEN TILLADER DET.
Tilmeld dig her

I forlængelse af babysvømning mandag, tilbyder vi efterfødselstræning, som er et oplagt valg for moren at deltage i, for at genoptræne kroppen efter graviditet og fødsel.
Du tilmelder dig efterfødselstræning her

EKSTRA HOLD
I perioder oplever vi særlig stor interesse for holdet, og tilbyder et tilsvarende hold om torsdagen kl. 10.30-11.15 når mandagsholdet er fuldt booket.

NÆSTE FORLØB
Mandag d. 8. marts kl. 10.00-10.45 og efterfølgende efterfødseltræning kl. 11.30.12.45

Til babysvømning arbejder vi med vandets egenskaber; opdrift, modstand og turbulens, med henblik på at stimulere barnets sanser og tilføre barnet både tryghed ved og respekt for vandet. Aktiviteterne omfatter undervisning i forskellige greb, hvor barnets sikkerhed og bevægelsesfrihed er i højsædet, sanglege og andre lege i vandet med og uden redskaber samt dyk af forskellig art tilpasset barnets alder og udvikling.

Man kan deltage så snart, moren er klar til at komme i vandet (efter endt blødning). Alternativt kan faren gå med barnet i vandet.

Fortsætterhold
Mange efterspørger muligheden for at fortsætte efter de første 8 gange, så derfor tilbyder vi et fortsætterhold forudsat, interessen er stor nok til at lave et hold.

Bemærk, der kan forekomme ændringer i forhold til tidspunkter!