Babysvømning

Babysvømning

OBS! Vi tilbyder desværre ikke babysvømning i foråret 2020 

Til babysvømning arbejder vi med vandets egenskaber; opdrift, modstand og turbulens, med henblik på at stimulere barnets sanser og tilføre barnet både tryghed ved og respekt for vandet. Aktiviteterne omfatter undervisning i forskellige greb, hvor barnets sikkerhed og bevægelsesfrihed er i højsædet, sanglege og andre lege i vandet med og uden redskaber samt dyk af forskellig art tilpasset barnets alder og udvikling.

Man kan deltage så snart, moren er klar til at komme i vandet (efter endt blødning). Alternativt kan faren gå med barnet i vandet.

Holdet træner mandage i wellness i Pulsen Stadion Allé 3, Balling kl. 10.00 – 10.45

Der er mulighed for at blive i vandet på egen hånd til kl 11.00, hvis man har lyst.

Du tilmelder dig hos Ida på tlf. 60883386 eller ida@fysiocaresalling.dk

Umiddelbart efter babysvømning er der mulighed for efterfødselstræning i vores egne lokaler på Posthusvej 6, Balling. Læs mere her: https://fysiocaresalling.dk/hold/efterfødsel

Du kan se priser her: https://fysiocaresalling.dk/priser

Næste forløb starter mandag d. 23. marts 2020.

Mange efterspørger muligheden for at fortsætte efter de første 8 gange, så derfor tilbyder vi også et fortsætterhold, onsdag kl. 08.45-09.30.

Tilmelding til holdet

Vi må i øjeblikket ikke stille online booking til rådighed for vores kunder da vi er pålagt visse restriktioner i forbindelse med Coronavirus.

Kontakt os på elsebeth@fysiocaresalling.dk eller tlf. 20459580 for mere info.