Hofte, knæ og fod

Hofte, knæ og fod

Som altid har vi en helhedsorienteret tilgang til vores klienter. Det gælder også for dig, der har gener fra fod, hofte og knæ.

Når du kommer hos, os tjekker vi:

  • din fodstilling og gør evt. brug af vores analyseapparat Podosmart, der måler og visualiserer, hvordan din fodstilling og fodafvikling er. Vurderer vi, at du kan have glæde af en sål til at understøtte din fodstilling, laver vi en sål, der er individuel fremstillet til dig (link til sål)
  • om du har tjekker nedsat bevægelighed og/eller styrke i smertefulde område
  • om smerterne kommer fra ryg og bækken. Du kan have meddelte smerter fra lænd og/eller bækken. Vi undersøger lænd og bækken, for at udelukke denne mulighed.
  • øvrige leds betydning for dine smerter i fod, knæ eller hofte gennem funktionel neurologi (link).

Har du artrose, det vi i daglig tale kalder slidgigt, eller har du tegn herpå, kan vi tilbyde dig GLAD træning som både praktiserende læger og kirurger anbefaler som behandlingsform, inden man går til det drastiske skridt at udskifte leddet.

Du kan læse meget mere om GLAD træning her (link: www.glaid.dk)

Har du tidligere været til behandling for smerter i fod, knæ eller hofte uden nogen effekt, anbefaler vi, at du alligevel, at du bestiller en tid hos os. Vi oplever at rigtig mange kun får øvelser. Vores erfaring er, at ikke alle smerter kan trænes væk, men at grundforudsætningen – blandt andet leddet stilling og bevægelighed skal være i orden inden træning har effekt.

Vi har også ”specialværktøjer” som bl.a. RAH (link) og Funktionel neurologi. Disse værktøjer kan være særdeles effektiv, hvis andet ikke virker.

Bestil tid hér
Uforklarlige smerter